12/2/16
Mango toorkook
Mida vaja läks?
Põhjaks:
150 g india pähkleid
70-100g datleid
väike peotäis pekaani- või kreeka pähkleid
1 spl kakaovõid
Kate: 200 g üle öö leotatud (või paar h) india pähkleid
1 pakk Bonne mangopüreed
2 spl agaavi- vms siirupit
2 spl kookosrasva
2 spl kakaovõid
Purusta kõik põhja koostisosad (sealjuures sulata või potis vedelaks) köögikombainis ja suru koogivormi põhja.
Katteks purusta samamoodi kõik osad, v.a mangopüree, see lisa lõpus ja sega ühtlaseks. Lase paar tundi kuni üle öö taheneda, Kaunista meelepäraselt. Kaunistuses kasutatud mandlilaastud on siiski käinud korraks kuumas ahjus röstimisel
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment