7/14/15

Magustoit - jäätis (see on nii lihtne!)

  
Jäätise baasaineteks on vahukoor ja kondenspiim, 1:1 vahekorras. Nt 400 ml vahukoore pakk ja 398g kondenspiimapurk. Juba väga hea lihtsa koorejäätise saabki nii, et vahustad vahukoore ära ja segad kondenspiima sisse ning paned mõneks tunniks sügavkülma jäätuma.

Ema mul väidab, et vahepeal peab käima kolm korda segamas, et tuleks õhuline. Mina ei seganud. Ja ikkagi oli väga hea. Lausa suussulav võiks öelda :)



Väga tänuväärne maiustus, sest mul ei tule kunagi meelde, et mul on sügavkülmas midagi nii head. Alles siis kui kõik muu magus on majapidamisest hävitatud. Seega kavatsen nüüd alati külmas hoida vähemalt kahe erineva maitsega jäätist. Esimene kord oli seesama lihtne koorejäätis lisandita ja teiseks oli kakaoga segatud. Peale puistasin šokolaadi- ja pähklipuru. Seekord siis püreestatud banaanidega ja Eesti maasikatega. Koore ja piima segasin koos, siis jagasin kahte kaussi ning saumikseriga püreestasin sisse lisandid. Kulus täpselt allpool pildil olev materjal, kokku sai 1100 ml jäätist.




No comments:

Post a Comment