12/2/16

Mango toorkook



Mida vaja läks?

Põhjaks: 
150 g india pähkleid 
70-100g datleid 
väike peotäis pekaani- või kreeka pähkleid 
1 spl kakaovõid 

Kate: 200 g üle öö leotatud (või paar h) india pähkleid 
1 pakk Bonne mangopüreed 
2 spl agaavi- vms siirupit 
2 spl kookosrasva 
2 spl kakaovõid 

Purusta kõik põhja koostisosad (sealjuures sulata või potis vedelaks) köögikombainis ja suru koogivormi põhja.

Katteks purusta samamoodi kõik osad, v.a mangopüree, see lisa lõpus ja sega ühtlaseks. Lase paar tundi kuni üle öö taheneda, Kaunista meelepäraselt. Kaunistuses kasutatud mandlilaastud on siiski käinud korraks kuumas ahjus röstimisel

No comments:

Post a Comment