10/26/16

Bounty'ne trühvliamps. Ja supertervislik!



Küll on mõnus õhtu otsa krabistada süüa miskit, mis ühte grammi ka süümepiinu endaga kaasa ei too! Kellel on mingid grandioossemad plaanid trühvlitega kui need lihtsalt koheselt pintslisse pista, siis võib proovida teha pigem pallidena ja šokolaadiglasuur teha koorega veidi vedelam, et ta jääks ühtlasem, aga mulle täiesti piisas sellest rustikaalsest lähenemisest. Ikkagi käsitöö, lohutan ma end.

Mida vaja läks?
2 dl kookoshelbeid
2 datlit
3 spl kookosrasva
1 spl agaavi-, vahtra- vms siirupit
3 spl kookospiima (vms taimset piima)
näpuotsaga soola
100 g tumedat šokolaadi

Pane kõik peale šokolaadi blenderisse ja püreesta seni kuni on tekkinud ühtlane mass, mida annab sõrmede vahel üheks kujuks suruda/voolida (jään vähegi kokku). Tee sobivad trühvlid, pane sügavkülma. Sulata šokolaad ja veereta trühvleid selle sees. Lase taas külmas hanguda.

No comments:

Post a Comment