tag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post1484261028679837839..comments2023-08-30T09:12:07.172-07:00Comments on Kass, kes küpsetab omapäi: Kurikuulus Red Velvet cupcake ehk punane sametkoogike (also in English)Sandrahttp://www.blogger.com/profile/08039920593830243473noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-23247527244063391092014-04-16T23:11:26.376-07:002014-04-16T23:11:26.376-07:0012-14tk12-14tkSandrahttps://www.blogger.com/profile/08039920593830243473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-13507012211707803162014-04-16T08:31:57.136-07:002014-04-16T08:31:57.136-07:00Kui palju neid tuleb?Kui palju neid tuleb?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-84362160017935832602013-04-02T11:03:15.643-07:002013-04-02T11:03:15.643-07:00Tõesti on, tasub proovimist!Tõesti on, tasub proovimist!Sandrahttps://www.blogger.com/profile/08039920593830243473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-9508112770978422672013-04-02T10:26:36.922-07:002013-04-02T10:26:36.922-07:00Paistavad niiii head :)Paistavad niiii head :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-43659592430104143012012-11-06T04:57:03.786-08:002012-11-06T04:57:03.786-08:00Laupäeval katsetan ja annan teada teile kuidas suj...Laupäeval katsetan ja annan teada teile kuidas sujus :)<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-32120081417752616722012-11-05T23:52:42.420-08:002012-11-05T23:52:42.420-08:00Kui mina teeksin selle tordipõhjaks (klassikalise ...Kui mina teeksin selle tordipõhjaks (klassikalise ümmarguse vormi sisse), siis ma katsetaksin kõigepealt poolteist korda samasuure kogusega. Usun, et ainult selle retsepti kogusest, mis siin on, tordipõhja jaoks jääks väheks. Ning et tulemus oleks veelgi lopsakam, siis julgeksin isegi proovida kahekordse kogusega. Aga siis peab kindlasti arvestama küpsemisajaga, mis peaks olema veidi pikem. Küpsusastet saab kontrollida hambatikuga - kui see jääb puhtaks, siis peaks kook valmis olema. Samuti võib lihtsalt pealt näppudega katsuda, kas tulemus on vetruv või liiga pehme. Head katsetamist, aga anna kindlasti ka teada, kuidas läks kui selleni jõuad!Sandrahttps://www.blogger.com/profile/08039920593830243473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-66422929829048919462012-11-04T13:20:25.242-08:002012-11-04T13:20:25.242-08:00Kas sellisest kogusest piisaks ka nagu lihtsa koog...Kas sellisest kogusest piisaks ka nagu lihtsa koogina tehes, kasutades tordipõhjana?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-50126218109866334262012-01-06T04:34:40.872-08:002012-01-06T04:34:40.872-08:00Nagu päris, eks Jõuluvana? :)Nagu päris, eks Jõuluvana? :)Sandrahttps://www.blogger.com/profile/08039920593830243473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6365703237101796975.post-29485900825774429372012-01-06T04:31:56.856-08:002012-01-06T04:31:56.856-08:00jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D like like...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D like likeAnneliis T.https://www.blogger.com/profile/16590384984913017642noreply@blogger.com